FBTBForums.net Forum Index FBTBForums.net

...has been nuked!

 
 ChatChat    FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Tech Help Thread
Goto page 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    FBTBForums.net Forum Index -> The Bantha Coffee Shop
View previous topic :: View next topic  
Author Message
General Veers



Joined: 30 Jan 2006
Location: Getting on board the next flight to FBTB II

PostPosted: Mon Nov 19, 2007 9:59 pm    Post subject: Tech Help Thread Reply with quote

All technical problems go here!

Technology is a wonderful thing, until you screw something up. No worries, it happens to everyone. Comp crashing too much? Fry your iPod? Delete your un-backed-up files? OMG VIRUS?!?! Post a plea for help and a fellow geek may be able to help you out. Just keep it all in this thread. -The Staff

______________________________________________


I'll open up this thread with a question of my own:

Here goes, I have a Polaroid a520 camera, and all of a sudden it won't download pictures onto my computer. I tried it on a different computer, and it worked fine! I bought an SD card reader, but that hasn't helped so far. anyone know what the problem is?
_________________
Raptor Fun Fact #73- The raptor's natural enemy is the gas-powered internal combustion off-road vehicle, which is made of evil.

So long everyone, my flight's leaving soon.
Back to top
View user's profile Send private message
ZombieAndrew
Undead!


Joined: 17 Aug 2005
Location: Tampa, UT

PostPosted: Mon Nov 19, 2007 10:07 pm    Post subject: Reply with quote

If it won't even read the card, I'd say it's not the camera. See if the card is slid into lock, if not, try a different card, see if that works.
_________________
It's time for FBTBForums.net to "Get off my plane". Evil or Very Mad
Back to top
View user's profile Send private message
Zedsier
Undead!


Joined: 31 Jul 2006
Location: Slave I, California

PostPosted: Mon Nov 19, 2007 11:22 pm    Post subject: Re: Tech Help Thread Reply with quote

General Veers wrote:
All technologic problems go here!

I'll open up this thread with a question of my own:

Here goes, I have a Polaroid a520 camera, and all of a sudden it won't download pictures onto my computer. I tried it on a different computer, and it worked fine! I bought an SD card reader, but that hasn't helped so far. anyone know what the problem is?

Does your computer have an SD card port in it? And what happens with the SD card reader?
_________________
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address
dWhisper
99% Evil [MOD]


Joined: 25 Apr 2006
Location: Arkansas!

PostPosted: Mon Nov 19, 2007 11:31 pm    Post subject: Reply with quote

My HP camera was doing something similar, until I just formatted the card using the camera.
_________________
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. - Albert Einstein
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
General Veers



Joined: 30 Jan 2006
Location: Getting on board the next flight to FBTB II

PostPosted: Mon Nov 19, 2007 11:59 pm    Post subject: Reply with quote

Andrew: it slid into the lock just fine.

Junsier: my computer doesn't have one of those slots.

dWhisper: how would I do that?
_________________
Raptor Fun Fact #73- The raptor's natural enemy is the gas-powered internal combustion off-road vehicle, which is made of evil.

So long everyone, my flight's leaving soon.
Back to top
View user's profile Send private message
dWhisper
99% Evil [MOD]


Joined: 25 Apr 2006
Location: Arkansas!

PostPosted: Tue Nov 20, 2007 12:00 am    Post subject: Reply with quote

You'll have to look it up in the camera's manual. It should have instructions.
_________________
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. - Albert Einstein
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
KungZombie
ZOMGpire!


Joined: 06 Feb 2005
Location: Tucson, Arizona

PostPosted: Tue Nov 20, 2007 12:07 am    Post subject: Reply with quote

That's the most long-winded and respectful RTFM I've ever heard from someone doing tech support. Shocked
_________________
Back to top
View user's profile Send private message
ZombieAndrew
Undead!


Joined: 17 Aug 2005
Location: Tampa, UT

PostPosted: Tue Nov 20, 2007 12:07 am    Post subject: Reply with quote

General Veers wrote:
Andrew: it slid into the lock just fine.

Junsier: my computer doesn't have one of those slots.

dWhisper: how would I do that?


I meant the lock swtich on the memory card being slid into the lock position. Razz
_________________
It's time for FBTBForums.net to "Get off my plane". Evil or Very Mad
Back to top
View user's profile Send private message
dWhisper
99% Evil [MOD]


Joined: 25 Apr 2006
Location: Arkansas!

PostPosted: Tue Nov 20, 2007 12:10 am    Post subject: Reply with quote

KungFused wrote:
That's the most long-winded and respectful RTFM I've ever heard from someone doing tech support. Shocked


Years of practice, mate. Years of practice. That and the fact that my job consists of training people how to give a respectful RTFM all day long. Wink
_________________
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. - Albert Einstein
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
dyip_90
Bus Boy


Joined: 03 Feb 2005
Location: Markham,ON

PostPosted: Tue Nov 20, 2007 5:47 pm    Post subject: Reply with quote

I also have a camera problem.

My Sony DSC-H2 turned off (presumably because of battery) and the lens were out while it turn off. It was also taking a photo.

Now I put fresh batteries in - the camera turns on, the LCD screen says Cyber-shot - but it turns off immediately after. Also, when I turn it on, it makes a thumping noise inside the camera.

Any advice? I think it's going to need repair.

[Edit] Problem solved.
_________________
FBTB Brawl Tournament 2008! Sign up today in the Video Games Thread or PM me with subject line "FBTB Brawl Tourney Competitor"!
Brawl friend code: 4167-4177-6901


Last edited by dyip_90 on Tue Nov 20, 2007 11:24 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
General Veers



Joined: 30 Jan 2006
Location: Getting on board the next flight to FBTB II

PostPosted: Tue Nov 20, 2007 7:20 pm    Post subject: Reply with quote

Fixed the problem. thank you dWhisper for your suggestion to read the manual over again....
You can expect a new batch of MOCs from me soon!
_________________
Raptor Fun Fact #73- The raptor's natural enemy is the gas-powered internal combustion off-road vehicle, which is made of evil.

So long everyone, my flight's leaving soon.
Back to top
View user's profile Send private message
Rasmukel



Joined: 08 Jan 2007
Location: Somewhere.

PostPosted: Wed Nov 21, 2007 7:36 pm    Post subject: Reply with quote

I have a problem, though I'm not sure if you guys will be able to help from your position.

I recently got Verizon FioS and it is compatible with our phone, Internet, and TV. However, my Xbox Live doesn't work, which I find strange since I've already connected the network and WEP key with my Xbox Livel it recognizes this new network as the primary one, and not my old Comcast one. What confuses me is that for some reason, it won't work, and the router is in the room next to my bedroom, where my 360 is.

When I test the connection or Xbox Live on the Settings bar in the dashboard, it always says the Xbox Live Network Adapter has failed, and indeed, the red light is shining on the wireless network adapter. Has anyone faced this problem before, or at least, something similar to it, and if so, do you know how you could help? Or am I potentially screwed? Wink
_________________
"Autumn is the seasons' death
Winter is it's funeral".
Back to top
View user's profile Send private message
ZombieGIR
Destroyed!


Joined: 07 Jul 2006
Location: a frozen desolate wasteland (New England)

PostPosted: Wed Nov 21, 2007 7:43 pm    Post subject: Reply with quote

I wasn't able to get Xbox live to work with my router until I hard-wired it. Works fine now.

My problem now with my 360 is that I have two wireless controllers, one came with the console and one I bought later. I got the rechargeable battery packs, and it works fine with the one I bought but not with the controller the 360 came with. The white one only works if I put in AA batteries. Otherwise it won't connect to the 360 and it just has the spinny lights. I tried the connect buttons on the 360 AND controller but it won't work. Confused
_________________
| Flickr | YouTube
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Fett



Joined: 14 Nov 2006

PostPosted: Fri Nov 23, 2007 11:55 am    Post subject: Reply with quote

I have a Xbox 360 controller problem, although I don't think anybody can help. I mainly just want to know if anybody else has had this problem.

About two weeks ago I bought an xbox 360, Halo 3 and a black controller. I have never been an aggressive gamer, I probably played it less than an hour a day (Using the black controller all of that time) Then yesterday afternoon while playing Halo, the lower right analog stick broke on the inside. So, my question is, would Walmart replace it? Or should I try to fix it Wink.

Thanks




Fett
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address
dWhisper
99% Evil [MOD]


Joined: 25 Apr 2006
Location: Arkansas!

PostPosted: Fri Nov 23, 2007 12:14 pm    Post subject: Reply with quote

Wal-Mart lets you return things within 90 days I believe, and if it's broken, return it. Don't try to take it apart, you void any warranty or guarantee for it then.
_________________
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. - Albert Einstein
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Fett



Joined: 14 Nov 2006

PostPosted: Fri Nov 23, 2007 1:32 pm    Post subject: Reply with quote

Do you need the receipt? I hope I didn't throw it away...






Fett
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address
dWhisper
99% Evil [MOD]


Joined: 25 Apr 2006
Location: Arkansas!

PostPosted: Fri Nov 23, 2007 1:49 pm    Post subject: Reply with quote

Well, I don't have their entire policy memorized, but typically, yes, you need a receipt. If you're exchanging, they might let you get away with it.
_________________
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. - Albert Einstein
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Fett



Joined: 14 Nov 2006

PostPosted: Fri Nov 23, 2007 2:02 pm    Post subject: Reply with quote

Alright, I'll try to find it and exchange it. Although it would've been more fun to take it apart Wink.







Fett
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address
ZombieAndi
Destroyed!


Joined: 08 Feb 2005
Location: near my laptop

PostPosted: Sat Nov 24, 2007 7:43 am    Post subject: Reply with quote

I have a computer problem with the laptop of my mum.
The OS is Windows XP, I made a hardware list with Everest and got all missing hardware drivers from the internet. (when she bought it there was unfortunately no driver CD included).
Now everything works fine, EXCEPT one little thing:
Stand-By or hibernate.
If you send the computer into one of those two states there is an immediate complete re-boot. I looked into event log and there is an information about a serious error. But no description what is the source of that error.
I already unchecked "automatic re-boot by error", but then the computer stays just black and you have to manually re-boot it.
Has anyone an idea what that could be?
She needs stand-by at her laptop, but I am very clueless now. Confused
_________________
~Andi

FlickrBrickshelf
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Yahoo Messenger
dWhisper
99% Evil [MOD]


Joined: 25 Apr 2006
Location: Arkansas!

PostPosted: Sat Nov 24, 2007 10:52 am    Post subject: Reply with quote

What security software are you using? That's the most frequent suspect for stand-by issues.
_________________
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. - Albert Einstein
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
ZombieAndi
Destroyed!


Joined: 08 Feb 2005
Location: near my laptop

PostPosted: Sat Nov 24, 2007 11:28 am    Post subject: Reply with quote

dWhisper wrote:
What security software are you using? That's the most frequent suspect for stand-by issues.


Norton Antivirus, Version 2005 I think. windows XP has ServicePack1
_________________
~Andi

FlickrBrickshelf
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Yahoo Messenger
dWhisper
99% Evil [MOD]


Joined: 25 Apr 2006
Location: Arkansas!

PostPosted: Sat Nov 24, 2007 11:35 am    Post subject: Reply with quote

Well... biggest thing I can say is that you need to update both of those. Install SP2, see how it works. SP2 fixed a poo-load of things.
_________________
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. - Albert Einstein
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
ZombieAndi
Destroyed!


Joined: 08 Feb 2005
Location: near my laptop

PostPosted: Sat Nov 24, 2007 11:44 am    Post subject: Reply with quote

And SP2 could solve the Stand-by problem?
Okay, I try it.
_________________
~Andi

FlickrBrickshelf
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Yahoo Messenger
dWhisper
99% Evil [MOD]


Joined: 25 Apr 2006
Location: Arkansas!

PostPosted: Sat Nov 24, 2007 11:46 am    Post subject: Reply with quote

Quite possibly. It fixed thousands of problems with XP.
_________________
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. - Albert Einstein
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Zedsier
Undead!


Joined: 31 Jul 2006
Location: Slave I, California

PostPosted: Sat Nov 24, 2007 12:40 pm    Post subject: Reply with quote

Rename this thread "Tech Help with dWhisper".
_________________
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address
ZombieAndi
Destroyed!


Joined: 08 Feb 2005
Location: near my laptop

PostPosted: Sat Nov 24, 2007 12:46 pm    Post subject: Reply with quote

dWhisper wrote:
Quite possibly. It fixed thousands of problems with XP.


But not this problem Sad
_________________
~Andi

FlickrBrickshelf
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Yahoo Messenger
James P. Zomblton
ZOMGpire!


Joined: 14 May 2006
Location: Bob knows. I certainly don't.

PostPosted: Sat Nov 24, 2007 3:02 pm    Post subject: Reply with quote

dWhisper wrote:
Quite possibly. It fixed thousands of problems with XP.
Which is why I'm going to wait for at least SP1 to switch to Vista.
_________________
Wait now, what is this?
I'm undead yet again here.
Something is messed up.
Back to top
View user's profile Send private message
Zombie Jones
Destroyed!


Joined: 11 Sep 2005
Location: Vacaville, California

PostPosted: Sat Nov 24, 2007 3:25 pm    Post subject: Reply with quote

dWhisper wrote:
Well, I don't have their entire policy memorized, but typically, yes, you need a receipt. If you're exchanging, they might let you get away with it.


I'm going to chime in here with a point: If you buy anything that has a warranty, keep the receipt around until the warranty expires. That probably goes double for big ticket electronic purchases. Having the receipt will cut down on problems if you need to return or exchange an item.

I have a small filing cabinet with hanging folders, and one folder is all receipts. Keep them in the dark, as light tends to fade receipts as time passes. Like white LEGO bricks - no direct sunlight! Smile

Oh, XP SP2 is much better than SP1, and Norton is a resource hog.
_________________
Will litigate (or tactically consult) for food.
Back to top
View user's profile Send private message
dWhisper
99% Evil [MOD]


Joined: 25 Apr 2006
Location: Arkansas!

PostPosted: Sat Nov 24, 2007 3:56 pm    Post subject: Reply with quote

Andi wrote:
But not this problem Sad


Try pulling off Norton and putting on something like AVG Free edition, see if that makes any difference.
_________________
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. - Albert Einstein
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
ZombieAndi
Destroyed!


Joined: 08 Feb 2005
Location: near my laptop

PostPosted: Sat Nov 24, 2007 4:21 pm    Post subject: Reply with quote

I closed all Norton processes and deactivated auto monitor. But the problem was still there.
_________________
~Andi

FlickrBrickshelf
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Yahoo Messenger
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    FBTBForums.net Forum Index -> The Bantha Coffee Shop All times are GMT - 5 Hours
Goto page 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
Page 1 of 10
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group